Vendéglátás a szunnyadó vulkán tüzével

A magyar Dunántúlon, az 5 millió éves vulkanikus Ság hegy lábánál Celldömölkön található a Vulkán Wellness Hotel & Camping. Jellemző a térségre a mediterrán klíma, mely a wellness kedvelői számára különleges úticéllá teszik a Vulkán Fürdőt, ami a szálloda közvetlen közelében található. A gyógy- és termálmedencék - ezek együttes vízfelülete mintegy 1600 m2 - a "Celli Vulkán Gyógyvíz", 8 különböző medence, gyermekvilág óriáscsúszdával, szauna, wellness-kezelések és masszázsok biztosítják az idősek, a családok és a fiatalok számára egyaránt a tökéletes kikapcsolódást!

A magyarországi Vulkán Wellness Hotel & Camping 40 természet közeli erkélyes szobával és 24 mobilházzal, valamint a szálló egész területén ingyenes WIFI-vel és wellness belépővel várja vendégeit. A hotel Vulkán éttermében és kávézójában szezonális finomságokkal kényeztetjük a vendégeink ízlelőbimbóit. Séfünk az ételeinket a helyi és idényjellegű alapanyagokból készíti el, így a vendégek megkóstolhatják a környék ízeit. A szálloda gondoskodik a legkisebb vendégekről is. Gyerek játszósarok, minigolf és a camping részen található játszótér szórakozási lehetőséget biztosít a gyermekeknek, így a családok is jól érezhetik magukat nálunk.

Ne csak a wellness miatt válasszon minket, Celldömölk és a Ság hegy környéke gazdag történelemmel és természeti szépségekkel rendelkezik, így sokféle tevékenységet és látnivalót kínál az ide látogatóknak.A Ság hegy méltóságteljes látványt nyújt, és a Kis Mariazell bazilika kulturális jelentősége is lenyűgöző. A helyi túraútvonalak és zarándokutak lehetőséget kínálnak a természet és a vallás iránt érdeklődőknek. A Balaton mindössze 50 km-re található, és ez a Közép-Európa legnagyobb tava. A vendégek élvezhetik a strandokat, vízi sportokat és a gyönyörű tájat a tó körül Aki szereti a lovakat és az autentikus élményeket, azoknak is érdemes ellátogatniuk ide.

Ha ki akar törni a hétköznapokból, a vendégeinknek lehetősége van egyensúlyt találni a pihenés és a természeti felfedezés között. Látogassanak el hozzánk és tapasztalják meg a dolgozóink vendégszeretetét, melyben a szunnyadó vulkán ereje tombol!
Árkalkuláció & foglalás