Vulkán Fürdő

Nyitvatartás

Mielőtt útnak indul, a fürdő nyitvatartásáról a weboldalukon mindenképpen tájékozódjanak! Május elsejétől a fürdő nyári nyitvatartása: 10:00-19:00

Szauna nyitvatartása: Hétfő-Csütörtök 15:00-19:00, Péntek-Vasárnap 12:00-19:00 

Vízi örömök az úszómedencében!

A Vulkán Wellness Hotel & Camping gondoskodik arról, hogy teljesüljön a lehűlés, az üdülés és a fürdőzés. A fürdés élvezete közvetlenül a szálloda mellett, nem kell sehová mennie felkapja a fürdőköntösét és máris a termálfürdőben találja magát, gyors felfrissülés és sok jókedv az egész család számára ezt jelenti a celldömölki nyaralás.

Fürdőzés minden generációnak a „Vulkán Erejével”

Kivételesen gyönyörű környezetben, az ötmillió éves vulkanikus hegy, a Ság lábánál fekszik a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, ahol mintegy 1.600 m2 vízfelület áll az érkezők rendelkezésére.
Nyolc medencében érezhetik a látogatók a víz megújító, gyógyító hatását. A teljesen fedett medencék között található egy 25 méteres, hatsávos úszómedence (24-26 °C ) és egy tanmedence (29-30 °C )is. Ezek mellett a fürdő zárt udvarán lévő gyógyvizes gyógymedence, (33-35 °C) is egész évben látogatható. A 80 m2 fedett és 80 m2 nyitott részbõl álló gyógyvíztartalmú termálvizes medence (32-34 °C) belső része egész évben, külső része szezonálisan látogatható. A szabadban gyerek csúszdamedence, kisgyermek-pancsoló és egy 560 m2 vízfelületű élménymedence buzgárokkal, szökőkutakkal, örvénnyel és hidromasszázs elemekkel várja a vendégeket szezonális nyitva tartással.

Gyógyászat

  • Iszapkezelés
  • 18 év alattiak gyógyúszása
  • Víz alatti gyógtorna
  • Orvosi gyógymasszázs
  • Szénsavas fürdő
  • Súlyfürdő kezelés
  • Víz alatti vízsugármasszázs
  • Gyógyvizes kádfürdő
  • Gyógyvizes gyógymedencefürdő

Az Ön egészségügyi panaszainak pontos diagnosztizálása érdekében akár jöjjön el Celldömölkre, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőbe és a vizsgálat után személyre szabott gyógyfürdős kezelést ajánlanak Önnek. Fontos, hogy a fürdőben TB támogatott kezelések is igénybe vehetők, ezek árairól érdeklődjön közvetlenül a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben.

Szauna felöntések

A Vulkán Gyógy-és Élményfürdőben elérhetőek minden nap 15:00-18:00 között, és 3 felöntés INGYENES. A szauna nyitvartartása hétfő-csütörtök 15:00-19:00, péntek-vasárnap 12:00-19:00 között.

Árkalkuláció & foglalás